Armando 

Jepini vlere momentit tuaj

Xhirime HD, 4K dhe 4K HDR ne Dasma dhe Evente

Dita juaj më e rëndësishme e jetës e meriton t’i ketë kujtimet sa më te bukura. Në krijojme video dhe foto të dasmave në kualitet kinematografik. Ekipi yne eshte i sjellshëm dhe profesional në punën e tyre. Ne e duam me zemër ate që e bëjmë dhe kjo reflekton në rezultat dhe kënaqësinë tuaj.

Xhirime ne Dasma

Xhirimet i bëjmë me kamerat të teknologjisë së fundit në 4K HDR.

Fotografi ne Dasma

Fotografi profesionale ne dasma me cilesine me te larte te mundshme.

Professional Edit

Montazhi bëhet me kujdes, korrektimi i ngjyrave me mjeshtri.

Pse te zgjidhni ne?

Xhirime në dasma me Kamera HD apo 4K

Komunikim dhe shërbime profesionale

 Kualitet kinematografik dhe rezultate te kënaqshme

Konsultime të drejtpërdrejta me klientin

h

  Skenar dhe planprogram për tërë mbrëmjen

PERFITONI NGA OFERTAT E VITIT 2023

KLIKO KETU

KONTAKT